Vacature:

Project coördinator Valorisatielab

M/V | Fulltime

Wie zijn wij?

VARTA is onderdeel van laurierkwekerij Gova in Nispen. Vanuit de kwekerij en het idee om gesnoeid laurierblad te verwerken tot een nieuw product, zijn we de mogelijkheden gaan onderzoeken om dit te realiseren. Hiervoor is een kleinschalig laboratorium opgezet waarin we gewassen en agrarische reststromen kunnen onderzoeken op inhoudsstoffen en de toepassing hiervan. Inmiddels worden we ook door andere kwekers ingeschakeld om hun reststromen te onderzoeken en de mogelijkheden in kaart te brengen.

VARTA is een praktisch ingestelde onderneming. In kort cyclische projecten werken we toe naar tastbare resultaten voor onze opdrachtgevers. Reststromen verwerken we tot innovatieve producten op verschillende gebieden. Denk hierbij aan hoogwaardige toepassingen zoals in cosmetica, food, farmacie of gewasbeschermende werking. Om de stap van start-up naar grow-up te maken zijn we op zoek naar een onderzoeker om ons team te versterken.

Functie­omschrijving

Als project coördinator van VARTA houd jij het overzicht over de projecten en het verloop hiervan. Je hebt de dagelijkse leiding binnen VARTA en werkt samen met je collega’s om de projecten tot een succesvol einde te brengen. Voor (potentiële) opdrachtgevers ben jij het eerste aanspreekpunt en onderhoud je het contact met de verschillende partijen. Om de stap van start-up naar grow-up te maken ga je het team verder op- en uitbouwen.

Meer concreet betekent dit dat o.a. de volgende werkzaamheden tot je taken behoren:

 • Het inventariseren van de vraag-probleemstelling van de opdrachtgever en deze vertalen naar een projectplan
 • Plannen en verdelen van werkzaamheden, regelen van de gang van zaken en instrueren van medewerkers
 • Werven en verantwoorden van subsidies ter ondersteuning van de projecten
 • Literatuur- en uitvoerend onderzoek
 • Het opstellen van verslagen, rapportages en offertes
 • Het bijhouden van de administratieve systemen

Herken jij jezelf in de volgende beschrijving?

 • Je hebt een Bachelor of Master of Science (MSc) in tuinbouw, plantenfysiologie, biologie, levensmiddelentechnologie of andere gerelateerde plantenwetenschap.
 • Kennis van en inzicht in bedrijfskunde is een pré.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
 • Je kunt goed overweg met programma’s zoals MS Excel, Word, PowerPoint en Teams.
 • Je bent goed georganiseerd, je weet het overzicht te behouden in een dynamische omgeving.
 • Je brengt energie en bent enthousiast. Je houdt van aan- en doorpakken.
 • Je bent ondernemend ingesteld; je ziet en benut kansen. Netwerken en het leggen van contacten zijn hier onderdeel van.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar ook samen met het team waarbij je jouw collega’s en samenwerkingspartners weet te verbinden, te mobiliseren en te inspireren.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent van harte welkom in ons innovatieve en informele team waar jij leiding aan gaat geven. Wij begeleiden jou richting deze leidinggevende functie en er is bij ons veel ruimte voor jouw ideeën en inbreng. We vinden het fijn als je meedenkt over nieuwe mogelijkheden om tot de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen te komen.

Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en de start-up fase waarin VARTA zich bevindt. Secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw zijn geregeld. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. VARTA stimuleert jouw ontwikkeling met opleidingsmogelijkheden om jouw vaktechnische en persoonlijke vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Wil je solliciteren naar deze baan?

Mail dan je motivatie en je CV naar jobcoach@gova.nl óf vul het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in.

Deze vacature staat open tot en met 2 juli 2021. Na deze datum ontvang je een bericht of je uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Wij werven zelf voor deze vacature.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Sollicitatie­formulier

Upload CV