Het team

Denise de Kok

Onderzoeker

Denise heeft een achtergrond in de Aquatische Ecotechnologie, maar vanuit haar motivatie om te werken aan verduurzaming in de tuinbouw kwam ze bij VARTA terecht als onderzoeker plantinhoudsstoffen.

Onze zeer sociale collega Denise brengt veel enthousiasme en creativiteit in het team. De afwisseling tussen werken op het lab, in de kwekerij en de werkbezoeken, bevalt haar heel goed. Denise houdt het praktische overzicht over heel het lab en begeleidt de stagiaires.

Laura de Kluijver

Onderzoeker

Begonnen bij VARTA als stagiaire, is Laura niet meer weggegaan en maakt ze nu onderdeel uit van ons team.

Naast haar studie Biologie aan de universiteit van Leiden, is ze meerdere dagen per week te vinden op het lab, in de kwekerij of sluit ze aan bij een werkbezoek. Laura is druk bezig met onze fermentatie bioreactoren.

Nicole van Beers

Hoofd R&D

Met haar biochemische achtergrond, haar teamgeest en haar grote affiniteit met planten is Nicole helemaal op haar plek binnen het team van VARTA. Ze stuurt en coördineert het team om projecten succesvol op te starten en af te ronden waarbij ze de kwaliteit altijd hoog houdt.

Ook is ze graag op het lab bezig met uitdagende experimenten. Bovendien is ze erg trots op het creatieve team wat zich gevormd heeft.

Charl Goossens

Directeur

Vanuit zijn achtergrond als laurierkweker kijkt Charl met een open blik ook naar andere gewassen. Hij spreekt de taal van de kweker als geen ander, dus binnen het VARTA team maakt hij de vertaalslag vanuit gewassen naar het onderzoek.

Altijd in beweging, letterlijk en figuurlijk, op zoek naar biobased mogelijkheden in het kader van de circulaire economie. De enige man binnen het VARTA team… dus niet te missen!