Het team

Nicole van Beers

Hoofd R&D

Met haar biochemische achtergrond, haar teamgeest en haar grote affiniteit met planten is Nicole helemaal op haar plek binnen het team van VARTA. Ze stuurt en coördineert het team om projecten succesvol op te starten en af te ronden waarbij ze de kwaliteit altijd hoog houdt.

Ook is ze graag op het lab bezig met uitdagende experimenten. Bovendien is ze erg trots op het creatieve team wat zich gevormd heeft.

Kim Rijnsburger

Plant Biotechnoloog

Planten onderzoeken is wat Kim het liefste doet. Ze wordt enthousiast van het kijken naar andere mogelijkheden dan sierwaarde of voedingswaarde van planten en bloemen. Hierdoor past ze perfect in het VARTA team.

Daarnaast maakt Kim alle afspraken met de verschillende kwekers en regelt de dagelijkse gang van zaken, waardoor ze zowel op het lab als op kantoor te vinden is.

Michelle Jongenelen

R&D Engineer, Bioloog

Als creatieve duizendpoot staat Michelle garant voor innovatieve invalshoeken bij alle projecten. Met haar brede interesses en achtergrond als bioloog focust Michelle vooral op alle informatie die waar dan ook te vinden is. Deze comprimeert zij vervolgens tot een strategie om het team snel vooruit te helpen.

Ook het groeiende aantal coöperatieve samenwerkingen met kwekers en producenten begeleidt Michelle.

Charl Goossens

Directeur

Vanuit zijn achtergrond als laurierkweker kijkt Charl met een open blik ook naar andere gewassen. Hij spreekt de taal van de kweker als geen ander, dus binnen het VARTA team maakt hij de vertaalslag vanuit gewassen naar het onderzoek.

Altijd in beweging, letterlijk en figuurlijk, op zoek naar biobased mogelijkheden in het kader van de circulaire economie. De enige man binnen het VARTA team… dus niet te missen!